Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini camdan atmak

Rüyada kendini camdan atmak

Rüyada kendini camdan atmak kendinden emin adımlar atacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, işlerinizin bozulacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine işarettir.

Rüyada kendini camdan atmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla daha iyi anlaşabilecek durumdasınız.

Rüyada birini camdan atmak hedeflerini tutturacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada cama yumruk atmak bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını camdan atmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam bardak atmak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada camdan adam atmak zorlukların bir anda biteceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, amaçlarına ulaşmaya alamet eder.

Rüyada fareyi camdan atmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, insanların güvenini kazanacağına alamet eder.

Rüyada cama taş atmak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, iyi günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada kendini camdan atmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments