Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camdan bardak atmak

Rüyada camdan bardak atmak

Rüyada camdan bardak atmak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camdan bardak atmak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenip enerji toplamaya ihtiyacınız olabilir.

Rüyada cam bardak atmak hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına rivayet eder.

Rüyada camdan bardak atmak mesleki anlamda geriye düşüleceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, tatsız haberlerin alınacağına yorulur.

Rüyada cam tabak bardak görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, geleceğine bakacağına işaret eder.

Rüyada cam çay bardağı kırmak ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, başarı ve zafer kazanacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine rivayet eder.

Rüyada cam bardak dizmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, yeni kısmetlere nail olacağına işarettir.

Rüyada çok fazla cam bardak görmek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam bardak çay içmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, deşarj olacağına, yönetici olacağına yorulur.

Rüyada cam bardak görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments