Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta almak

Rüyada yumurta almak

Rüyada yumurta almak insanlarla tartışacağına, alım gücünün artacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurta almak gördüyseniz:

  • Enerji, para veya zaman alabilecek konularda bağlayıcı sözler vermeden ya da anlaşmalar yapmadan önce gerekli araştırmaları bizzat siz yapmalısınız.

Rüyada yumurtayı saça sürmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine alamet eder.

Rüyada yumurta haşlaması görmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza rivayet etmektedir.

Rüyada kümeste yumurta görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumurta içmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine delalettir.

Rüyada kafaya yumurta görmek heveslerin söneceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yumurtanın içini boş görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, insanlara iş öğreteceğine, ortamın bir hayli gerileceğine işarettir.

Rüyada yumurta çatladığını görmek konforunun yerinde olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kuluçkada yumurta görmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments