Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaca taş atmak

Rüyada ağaca taş atmak

Rüyada ağaca taş atmak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına alamet eder.

Rüyada ağaca taş atmak gördüyseniz:

  • Yani herşey bir bakıma zamanlamayı iyi yapmanıza bağlı olacak.

Rüyada ağaca taş atmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavga ederken taş atmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, zorlukların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına taş atmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada ayıya taş atmak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına delalet eder.

Rüyada köpeklere taş atmak daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada şeytana taş atmak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fareye taş atmak iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, bir fitne çıkarmaya alamet etmektedir.

Rüyada tilkiye taş atmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments