Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kargaya taş atmak

Rüyada kargaya taş atmak

Rüyada kargaya taş atmak yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına işarettir.

Rüyada kargaya taş atmak gördüyseniz:

  • Belli riskleri ortadan kaldırdıysanız, ilerleyebilirsiniz.

Rüyada kargaya taş atmak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük taş atmak içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, herkesin yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada düşmana taş atmak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediye taş atmak yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafaya taş atmak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşine taş atmak zor bir durumun üstesinden gelmeye, güçten ve takatten düşeceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Rüyada bir insana taş atmak düşmanlarını kaybetmeye, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada insanlara taş atmak ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments