Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyuna taş atmak

Rüyada koyuna taş atmak

Rüyada koyuna taş atmak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada koyuna taş atmak gördüyseniz:

  • Belli bir işe, harekete ya da iş birliğine sorgulamaksızın bağlanmak ya da odaklanmak yerine alternatifleri gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada koyuna taş atmak düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada pencereye taş atmak tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kediye taş atmak üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada şeytana taş atmak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına inanılır.

Rüyada kargaya taş atmak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına delalettir.

Rüyada denize taş atmak kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmana taş atmak maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasına taş atmak maddi açıdan dibe vurulacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments