Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye ekmek verdiğini görmek

Rüyada kediye ekmek verdiğini görmek

Rüyada kediye ekmek verdiğini görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada kediye ekmek verdiğini gördüyseniz:

  • Yıldızlar sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından dedikodu yapmaya itiyor.

Rüyada kediye ekmek verdiğini görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru kediye süt verdiğini görmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada kediye zarar verdiğini görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediye su verdiğini görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün ekmek verdiğini görmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, keyifli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye ekmek verdiğini görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada birinin ekmek verdiğini görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinin ekmek verdiğini görmek daha sonra işlerin açılacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments