Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye zarar verdiğini görmek

Rüyada kediye zarar verdiğini görmek

Rüyada kediye zarar verdiğini görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, mevki edineceğine, o işten ekmek yiyeceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediye zarar verdiğini gördüyseniz:

  • Gene maddi konularda birilerinin dolandırıcılık amacıyla size sokulması da olasıdır.

Rüyada kediye zarar verdiğini görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, ticarette zarar edeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına delalettir.

Rüyada şeytanın zarar verdiğini görmek bol hayır duası alınacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, zor zamanlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada arabama zarar verdiğini görmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada kediye zarar vermek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada zararsız fare görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada zararsız ayı görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada düşmana zarar vermek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına yorulur.

Rüyada zararsız timsah görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments