Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye et vermek

Rüyada kediye et vermek

Rüyada kediye et vermek bunalıma düşeceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, öz güven kazanacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine delalet eder.

Rüyada kediye et vermek gördüyseniz:

  • Aslında boş verip, kendinizi düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına inanılır.

Rüyada kediye et vermek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada ölü kedi eti yemek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi eti pişirmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine rivayet eder.

Rüyada kedi eti görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, hayıflanacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi eti yemek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada kedi köpek eti yemek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada kediye et atmak çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, daha geniş rızık elde edeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments