Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi eti görmek

Rüyada kedi eti görmek

Rüyada kedi eti görmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, satışların düşeceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kedi eti gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar ya da kendinizle ilgili değişiklikler kısa vadede olumlu gelişmelerin önünü açabilir.

Rüyada kediye et atmak bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına delalettir.

Rüyada başkasının kedi eti yediğini görmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediye et vermek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kedilerin kavga ettiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi eti yediğini görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kedi eti yemek görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine işarettir.

Rüyada kedi ve et görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments