Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi köpek eti yemek

Rüyada kedi köpek eti yemek

Rüyada kedi köpek eti yemek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kedi köpek eti yemek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle tanışmanız olasıdır.

Rüyada kedi köpek eti yemek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine işaret eder.

Rüyada kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş kedi eti yemek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ kedi eti yemek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi etini yemek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada kedi eti yemek görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine inanılır.

Rüyada ölü kedi eti yemek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kedi eti yemek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments