Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi eti yemek

Rüyada kedi eti yemek

Rüyada kedi eti yemek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına işaret eder.

Rüyada kedi eti yemek gördüyseniz:

  • Saygınlık göreceksiniz.

Rüyada pişmiş kedi eti yemek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına inanılır.

Rüyada kedi eti yemek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada ölü kedi eti yemek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına alamet eder.

Rüyada çiğ kedi eti yemek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi köpek eti yemek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada kedi eti yemek görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işarettir.

Rüyada kedi etini yemek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulur.

Rüyada kediye yardım ettiğini görmek tüm dileklerin tutacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments