Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye ateş etmek

Rüyada kediye ateş etmek

Rüyada kediye ateş etmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, bundan güç ve cesaret alacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, az çalışarak çok gezeceğine yorulur.

Rüyada kediye ateş etmek gördüyseniz:

  • Rekabetten veya mücadele gerektiren işlerden kaçmamanız ya da yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yerlere ziyaretler ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada kediyi ateşe atmak üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediye ateş etmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada asker olup ateş etmek sorunlarının da çözüleceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, iyi şeyler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerine ateş edilmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına alamet eder.

Rüyada askerlerin ateş ettiğini görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, sıkıntılarını atacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada hortumla ateş söndürmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateşi suyla söndürmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına alamet eder.

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments