Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin yüzdüğünü görmek

Rüyada kedinin yüzdüğünü görmek

Rüyada kedinin yüzdüğünü görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, malların çoğalacağına, parasal durumun düzeltileceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kedinin yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Aslında başka şeyler yapmak istemenize rağmen, başka bir şeyle uğraşmanız eğlenceli görünse de, istikrarsız bir görüntü ortaya çıkması diğerlerine rahatsız edici gelebilir.

Rüyada kedinin yüzdüğünü görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin derisini yüzmek karanlıkların aydınlanacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin suda yüzdüğünü görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine yorulur.

Rüyada kedi derisi yüzmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi yüzmek fakirlerin güleceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, rızkının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabede yüzmek başkasının hakkına göz dikileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde suda yüzmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda bebek yüzdürmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments