Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yüzmek

Rüyada kedi yüzmek

Rüyada kedi yüzmek kötü ve zor günler yaşayacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, işindeki verimin artacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kedi yüzmek gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada kedinin derisini yüzmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin yüzdüğünü görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Rüyada kedi derisi yüzmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, her nimetin lezzetine varacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin suda yüzdüğünü görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi yüzmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, kafasının sakinleşeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada hızlı hızlı yüzmek çok iyi bir duruma geleceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına delalet eder.

Rüyada deve derisi yüzmek dertlerin çözüme kavuşacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına delalet eder.

Rüyada balık yüzdüğünü görmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments