Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde suda yüzmek

Rüyada evin içinde suda yüzmek

Rüyada evin içinde suda yüzmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, rızkının sonsuz olacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde suda yüzmek gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik girişimlerden kaçınmalısınız.

Rüyada evin içinde suda yüzmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde havuzda yüzmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, hastaysa şifa bulacağına, nefsine uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde yüzmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine inanılır.

Rüyada az suda yüzmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu suda yüzdüğünü görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada azgın suda yüzmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada derin suda yüzdüğünü görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada büyük bir suda yüzmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments