Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi derisi yüzmek

Rüyada kedi derisi yüzmek

Rüyada kedi derisi yüzmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi derisi yüzmek gördüyseniz:

  • Mevcut durumlara veya isteklerinize uyum sağlayan yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz.

Rüyada kedi derisi yüzmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, hastalıklarının biteceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kedinin derisini yüzmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına delalettir.

Rüyada yılan öldürüp derisini yüzmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare derisi yüzmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına inanılır.

Rüyada yılan derisi yüzmek iş yerinde çok zarar edileceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan deri yüzmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine işarettir.

Rüyada insan derisini yüzmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, sağlığından olacağına tabir olunur.

Rüyada ayak derisini yüzmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments