Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin yanmasını görmek

Rüyada kedinin yanmasını görmek

Rüyada kedinin yanmasını görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, rakiplerin alt edileceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin yanmasını gördüyseniz:

  • İş veya finans hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsin.

Rüyada kedi yanması görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine işarettir.

Rüyada kedinin yanmasını görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanmış kedi görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına yorulur.

Rüyada askerin yanına gitmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine delalettir.

Rüyada yanmış bir yer görmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada ev yanması görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi inanılır.

Rüyada yanmış gemi görmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Rüyada yanmış süt görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments