Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış bir yer görmek

Rüyada yanmış bir yer görmek

Rüyada yanmış bir yer görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, sağlık içinde yaşanacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada yanmış bir yer gördüyseniz:

  • Hazır fırsatlar mevcutken, işleri hızlandıracak daha kısa yollar aramanızda fayda var.

Rüyada yanmış bir yer görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine delalettir.

Rüyada yanmış yer görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada bir yeri yanmış görmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, kazançlı işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada yan yatan birini görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yanına gitmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının evinin yanmasını görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüsün yan yattığını görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına delalet eder.

Rüyada yanmış kilise görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments