Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış gemi görmek

Rüyada yanmış gemi görmek

Rüyada yanmış gemi görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine işarettir.

Rüyada yanmış gemi gördüyseniz:

  • Herhangi bir durumu hemen kavrayabilirsiniz.

Rüyada yan yatmış gemi görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya delalet eder.

Rüyada yan yatan gemi görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada geminin yan yattığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine rivayet eder.

Rüyada yanmış gemi görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanmış koltuk görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanmayan soba görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, geleceğe dair planlar yapacağına, yolunun açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış kazan görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Rüyada binanın yanmasını görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments