Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev yanması görmek

Rüyada ev yanması görmek

Rüyada ev yanması görmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, işlerinde bereket olacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına yorulur.

Rüyada ev yanması gördüyseniz:

  • Kafanızdaki bir fikri karlı bir işe dönüştürebilirsiniz.

Rüyada yan yatmış ev görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yan yana ev görmek şeytanın aklına uyacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanmış ev görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına yorulur.

Rüyada yanmış sönmüş ev görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev yanması görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada yanmış bir ev görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yanmış eşyalar görmek makamının ve ününün artacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ay ve yıldızı yanyana görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments