Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış kedi görmek

Rüyada yanmış kedi görmek

Rüyada yanmış kedi görmek evdeki nimetin çoğalacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü günlerin geride kalacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işaret eder.

Rüyada yanmış kedi gördüyseniz:

  • Hatalı kararlar vermeniz veya dalgınlıkla yanlış şeyler yapmanız olasıdır.

Rüyada kedinin yanmasını görmek ayrılık yaşanacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalettir.

Rüyada kedi yanması görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine yorulur.

Rüyada yanmış kedi görmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine inanılır.

Rüyada eli yanmış görmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmek yanması görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada bir erkekle yan yana uyumak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, daima zinde ve genç kalacağına tabir olunur.

Rüyada yanmış buğday görmek birlikteliğe başlayacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanmış cesed görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments