Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin üstüne binmek

Rüyada kedinin üstüne binmek

Rüyada kedinin üstüne binmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin üstüne binmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimselerden kötü muamele görebilir,iş konusunda tersliklerle karşılaşabilirsiniz.Zamanınızı kendinize ayırın.

Rüyada kedinin üstüne binmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koçun üstüne binmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada balığın üstüne binmek bir hastalıktan kurtulunacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada aslan üstüne binmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, hayallere kavuşulacağına inanılır.

Rüyada koyun üstüne binmek pek az kazanç getireceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğanın üstüne binmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, şifaya kavuşacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşeğin üstüne binmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada atın üstüne binmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments