Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığın seni ısırdığını görmek

Rüyada balığın seni ısırdığını görmek

Rüyada balığın seni ısırdığını görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalettir.

Rüyada balığın seni ısırdığını gördüyseniz:

  • Bazı konular sizin ilgi alanınıza girmese dahi karışma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada balığın seni ısırdığını görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, istenen her şeye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada birinin seni ısırdığını görmek ticaretinin büyüyeceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin seni ısırdığını görmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin seni ısırdığını görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına yorulur.

Rüyada köpek balığı ısırdığını görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada balık ısırdığını görmek maddi yükümlülüklerin artacağına, günahların da affolacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına delalettir.

Rüyada balığın parmağını ısırdığını görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına inanılır.

Rüyada köpek balığının ısırdığını görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, düşmanların barışacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments