Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi doğurmak

Rüyada kedi doğurmak

Rüyada kedi doğurmak uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi doğurmak gördüyseniz:

  • Olmadık bir şekilde daha duyarsız olmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada kedi doğurmak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına alamet eder.

Rüyada doğurmuş kedi görmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, yeni bir eve sahip olacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kedi doğuran kadın görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına yorulur.

Rüyada kedi yavrusu doğurmak kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, hatalı yollara sapılacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi doğurduğunu görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Rüyada kedi doğurması görmek kötü haberler alacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine rivayet eder.

Rüyada kediyi doğururken görmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi doğurtmak şansının geri döneceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments