Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin boğulduğunu görmek

Rüyada kedinin boğulduğunu görmek

Rüyada kedinin boğulduğunu görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, hayır duaları alınacağına, yeni işlere girişileceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kedinin boğulduğunu gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada boğulan kediyi kurtarmak başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi boku görmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, kazançlı çıkacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi boğulmaktan kurtarmak zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, işinde terfi alacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin suda boğulduğunu görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulmuş kedi görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kedinin bokunu görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine alamet eder.

Rüyada kedi bokuna basmak geçim kolaylığı içinde olacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına rivayet eder.

Rüyada kedi bokunu görmek sıkıntı yaşanacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sağlığından olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments