Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parayla uğraşmak

Rüyada parayla uğraşmak

Rüyada parayla uğraşmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, adını kirleteceğine, yeni bir yol çizileceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine tabir olunur.

Rüyada parayla uğraşmak gördüyseniz:

  • Fiziksel veya mental anlamda kendinizi en iyi şekilde ortaya koymalısınız.

Rüyada parayla uğraşmak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, programların ve projelerin tutmayacağına yorulur.

Rüyada yılanla uğraşmak başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, çok hayırlı adımların atılacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada çiğ etle uğraşmak onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedilerle uğraşmak çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalettir.

Rüyada saçlarıyla uğraşmak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada şeytanlarla uğraşmak kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanla uğraşmak ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada bebekle uğraşmak eşlerin ayrılacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, memur ise terfi edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments