Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga eden kediler görmek

Rüyada kavga eden kediler görmek

Rüyada kavga eden kediler görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, yatırımların heba olacağına, kendisini işine vereceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına delalettir.

Rüyada kavga eden kediler gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkacak yanlış bir söz, ya da bir arkadaşınıza söylediklerinizin ortaya çıkması ortalığı biraz karıştırabilir.

Rüyada kavga eden kedi görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, alanında marka bir isim olacağına alamet eder.

Rüyada kavga eden iki kedi görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavga eden kediler görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına delalettir.

Rüyada kavga eden görmek pek az kazanç getireceğine, çok iyi yerlere geleceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kavga eden kadın görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına alamet eder.

Rüyada kavga edeni ayırmak sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, huzurunun artacağına, nasibin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavga eden yılan görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına inanılır.

Rüyada kavga eden topluluk görmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, sevinçli haberlere, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments