Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını gebe görmek

Rüyada arkadaşını gebe görmek

Rüyada arkadaşını gebe görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını gebe gördüyseniz:

  • Parasal konularda gelecekle ilgili kaygılar taşıyorsunuz.

Rüyada arkadaşının gebe olduğunu görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını gebe görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin gebe olduğunu görmek içinin kıpır kıpır olacağına, hastalıklardan kurtulacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına yorulur.

Rüyada ikiz gebe kalmak özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, özgüveninde artış yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çoğul gebelik görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada üçüz gebelik görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kalp kıracağına yorulur.

Rüyada pozitif gebelik testi görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe gebe olduğunu görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments