Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin kedi yediğini görmek

Rüyada kedinin kedi yediğini görmek

Rüyada kedinin kedi yediğini görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, müşterilerinin çoğalacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına yorulur.

Rüyada kedinin kedi yediğini gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu geliştirmenizde, aşk hayatınızın veya sevgi temalı ilişkilerinizin faydası olabilir.

Rüyada köpeğin kedi yediğini görmek ferahlayacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine delalet eder.

Rüyada bir kedinin başka bir kediyi yediğini görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediye peynir yedirmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada kedi yediğini görmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin kediyi yediğini görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kuşu yediğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin yavrusunu yediğini görmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments