Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavrulamış kedi görmek

Rüyada yavrulamış kedi görmek

Rüyada yavrulamış kedi görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yavrulamış kedi gördüyseniz:

  • İletişim, istediklerinizi elde etmeniz açısından önemli rol oynuyor.

Rüyada birden fazla kedi yavrusu görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, planların aksayacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına yorulur.

Rüyada kedi yavruları görmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kedi beslemek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi ve köpek yavruları görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, eline para geçeceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına işarettir.

Rüyada kedi yavrusu süt vermek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kedi yavrusu görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, ters giden işlerin normale döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavrulu kedi görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına işarettir.

Rüyada yavru kedi kucaklamak sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments