Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü yavru kedi görmek

Rüyada ölü yavru kedi görmek

Rüyada ölü yavru kedi görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü yavru kedi gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünmeden verdiğiniz veya vereceğiniz sözler yüzünden ileride çok zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada ölü yavru kedi görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, mekân değiştireceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine inanılır.

Rüyada ölü kedi yavruları görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, üzücü haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü yavru kediler görmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru kedi ölüsü görmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada kedi yavrusu ölüsü görmek her zaman çok üzgün olacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde kedi yavrusu görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına tabir olunur.

Rüyada yeni doğan kedi yavrusu görmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru kedi sesi duymak uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments