Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yavruları görmek

Rüyada kedi yavruları görmek

Rüyada kedi yavruları görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, başarıya ulaşacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi yavruları gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle yaşayacağınız güzel anları kaçırabilirsiniz.

Rüyada hasta kedi yavrusu görmek derdin sona ereceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada yavru kedi ve fare görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru kedi tırmalaması görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, saygınlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada anne kedi ve yavrusunu görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kedi yavrusu satın almak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalettir.

Rüyada evde yavru kediler görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, işlerinde kara geçeceğine alamet eder.

Rüyada kedinin yavrularını emzirdiğini görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, başarı kazanılacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada kedi köpek yavruları görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments