Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kedi ölüsü görmek

Rüyada yavru kedi ölüsü görmek

Rüyada yavru kedi ölüsü görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, ibadete ağırlık verileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru kedi ölüsü gördüyseniz:

  • Dostlarınız yüzünden bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada ölü yavru kedi görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Rüyada ölü kedi yavruları görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü yavru kediler görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kedi ölüsü görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata işaret eder.

Rüyada kedi yavrusu ölüsü görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada uyuyan yavru kedi görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada evin içinde yavru kedi görmek istediği projeleri yapamayacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kedi yavrusu beslemek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments