Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve tilki görmek

Rüyada kedi ve tilki görmek

Rüyada kedi ve tilki görmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, küs kimselerin barışacağına rivayet eder.

Rüyada kedi ve tilki gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerin yeniden yapılandırılması gerekiyor.

Rüyada kedi ve tilki görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, saygınlık elde edeceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına delalettir.

Rüyada tilki ve kedi görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada tilki beslemek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, hem işinde başarılı olacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tilki boğmak tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada tilki ini görmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tilkiye ateş etmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru tilki görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tilkiden kaçmak ağzının tadının bozulacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments