Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki ve kedi görmek

Rüyada tilki ve kedi görmek

Rüyada tilki ve kedi görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, sağlık problemleri içinde olacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, bol muhabbette kalacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına yorulur.

Rüyada tilki ve kedi gördüyseniz:

  • Bir karar vermeniz gerekiyor, ya mesafe koyup uzaklaşacaksınız ya da pes edip, daha diplomatik davranacaksınız.

Rüyada kedi ve tilki görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, yetim sevindireceğine işaret eder.

Rüyada tilki ve kedi görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde tilki görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, zenginliği bulacağına yorulur.

Rüyada tilki yakalamak zaaflarına kapılacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına tabir olunur.

Rüyada evinde tilki görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada tilki ölüsü görmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, maddi olarak zayıflayacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tilki eti görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada tilki kurt görmek gelirinin eksileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments