Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki beslemek

Rüyada tilki beslemek

Rüyada tilki beslemek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, fakir çocukları giydireceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada tilki beslemek gördüyseniz:

  • Kibirli veya ukala bir imaj yaratmamaya çalışmak için ekstra gayret göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada tilki beslemek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tilki dövmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tilki kuyruğu koparmak kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına alamet eder.

Rüyada tilki yavrusu yakalamak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, hayır duaları alacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada tilki köpek görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tilki kürkü görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada tilkiye ekmek vermek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, ona şifa olmayacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Rüyada tilki kovalamak şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments