Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve kedi pisliği görmek

Rüyada kedi ve kedi pisliği görmek

Rüyada kedi ve kedi pisliği görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, hayattan daha zevk alacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, huşu içinde devam edeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kedi ve kedi pisliği gördüyseniz:

  • İnsanlarla genel bir anlaşmazlığınız olabilir.

Rüyada kedi pisliği görmek hem yeni yerler göreceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi ve kedi pisliği görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kedi ve pisliğini görmek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına işaret eder.

Rüyada kedi pisliğine basmak iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi pisliği temizlemek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine alamet eder.

Rüyada kedi köpek pisliği görmek bir süre belini doğrultamayacağına, yakında işlerinin aksayacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi pisliği yemek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada kendi pisliğini yaparken görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments