Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve pisliğini görmek

Rüyada kedi ve pisliğini görmek

Rüyada kedi ve pisliğini görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine inanılır.

Rüyada kedi ve pisliğini gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgilenmelisiniz.

Rüyada kedi pisliği yemek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, küslerin ve dargınların barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi pisliğine basmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, başarılı olacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine işarettir.

Rüyada kedi köpek pisliği görmek umutsuzluk yaşanacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada kedi ve kedi pisliği görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, borçlarının da kapanacağına inanılır.

Rüyada kedi ve pisliğini görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, diplomalı kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada kedi pisliği temizlemek zarar etme riskini en aza indireceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına alamet eder.

Rüyada kedi pisliği görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare pisliği yediğini görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments