Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi köpek pisliği görmek

Rüyada kedi köpek pisliği görmek

Rüyada kedi köpek pisliği görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, moralinin yükseleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi köpek pisliği gördüyseniz:

  • Bazı problemler yaşanma ihtimali olsa da, türlü karışıklık sona eriyor.

Rüyada kedi köpek pisliği görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi pisliği görmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, kavgaların biteceğine işarettir.

Rüyada kedi ve kedi pisliği görmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi ve pisliğini görmek hayırlı günlerin geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine işarettir.

Rüyada kedi pisliğine basmak nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine inanılır.

Rüyada kedi pisliği temizlemek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kedi pisliği yemek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına delalet eder.

Rüyada köpek pisliği temizlediğini görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yakın çevresine fikir danışacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments