Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi pisliği görmek

Rüyada kedi pisliği görmek

Rüyada kedi pisliği görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine yorulur.

Rüyada kedi pisliği gördüyseniz:

  • Akılcı tartışmalardan sonra her şeyi çözümleyip, eşinizle daha iyi anlaşıp, uyumlu hale girebilirsiniz.

Rüyada kedi ve pisliğini görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada kedi ve kedi pisliği görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına delalettir.

Rüyada kedi pisliği görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, başarının garantileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi pisliği temizlemek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, geçim derdinin son bulacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kedi pisliği yemek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi köpek pisliği görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kedi pisliğine basmak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına inanılır.

Rüyada başkasının pisliğini görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, ekmeğin kesileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments