Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil tarafından kovalanmak

Rüyada fil tarafından kovalanmak

Rüyada fil tarafından kovalanmak hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada fil tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada fil tarafından kovalandığını görmek hayatının afiyette geçeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada fil tarafından kovalanmak çaresiz durumlara düşeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada fil kovalaması görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, büyük mutluluk duyulacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine işarettir.

Rüyada fil tarafından ezilmek sıkıntıların sona ereceğine, büyük bir makama geleceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına yorulur.

Rüyada vampirler tarafından kovalanmak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarhoş tarafından kovalanmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına yorulur.

Rüyada dana tarafından kovalanmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, güzel bir haber almaya delalet eder.

Rüyada sırtlan tarafından kovalanmak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments