Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi seven birini görmek

Rüyada kedi seven birini görmek

Rüyada kedi seven birini görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, evini ve ailesini unutacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada kedi seven birini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir.

Rüyada kedi seven birini görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin bir adamı görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine inanılır.

Rüyada saçlarını seyrelmiş görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine inanılır.

Rüyada sevmediğin birine bağırmak işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada sezeryan izi görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada sevmediğin yemeği yemek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada sevmediğin biriyle sevgili olmak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sezen aksu görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments