Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sezeryan izi görmek

Rüyada sezeryan izi görmek

Rüyada sezeryan izi görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, bol para kazanacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sezeryan izi gördüyseniz:

  • Toplum içindeki saygınlığınızda önemli bir artış olabilir.

Rüyada sezeryan izi görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, işlerin yoluna sokulacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine delalettir.

Rüyada bacakta yara izi görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda dikiş izi görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada vucudunda yanık izi görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtında yara izi görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına delalettir.

Rüyada köpek ayak izi görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Rüyada karda iz görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada iza vakia suresini okumak dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments