Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ölüler görmek

Rüyada kedi ölüler görmek

Rüyada kedi ölüler görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi ölüler gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerin yeniden yapılandırılması gerekiyor.

Rüyada siyah kedi ölüsü görmek rahatının da yerine geleceğine, aksiliklerin son bulacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada ölü ve canlı kedi görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara kedi ölüsü görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü bir kedi görmek sağlık sorunun kalmayacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına işaret eder.

Rüyada ölü fare ve kedi görmek güzel bir haber almaya, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada ölü kedi gömmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada kedi ölüsünü görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, büyük bir borcun altına gireceğine delalettir.

Rüyada ölü kara kedi görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments