Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü ve canlı kedi görmek

Rüyada ölü ve canlı kedi görmek

Rüyada ölü ve canlı kedi görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü ve canlı kedi gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durun.

Rüyada ölü ve canlı kedi görmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada canlı kedi görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına alamet eder.

Rüyada canlı kedi yemek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine inanılır.

Rüyada ölüyü canlı ve hasta görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada canlı birinin ölüp dirildiğini görmek tüm düzenin alt üst olacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü ve canlı balık görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü kişiyi canlı görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına yorulur.

Rüyada ölü canlı görmek elinin darlık görmeyeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments