Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ölüsünü görmek

Rüyada kedi ölüsünü görmek

Rüyada kedi ölüsünü görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, kime gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kedi ölüsünü gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları, evinizle ilgili veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerde bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kedi ölüler görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, günden güne sorunlarının artacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına yorulur.

Rüyada ölü kedi gömmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü kediyi diriltmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kedi kafası görmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına inanılır.

Rüyada kedi ölürken görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına rivayet eder.

Rüyada kedi ve köpek ölüsü görmek nimet ve berekete ereceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü kedi köpek görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya işaret etmektedir.

Rüyada ölü fare ve kedi görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments