Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bir kedi görmek

Rüyada ölü bir kedi görmek

Rüyada ölü bir kedi görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, yeni bir adım atılacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü bir kedi gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle tartışabilirsiniz.

Rüyada ölü kedi sevmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi ve köpek ölüsü görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına tabir olunur.

Rüyada kedi ölürken görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ölü ve canlı kedi görmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, stresini atacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına yorulur.

Rüyada ölü kedi görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü kedi gömmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, fakirlikten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü ölü kedi görmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, beddua ve ah alacağına alamet eder.

Rüyada ölü bir kedi görmek alın terinin karşılığını alacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments