Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kurtardığını görmek

Rüyada kedi kurtardığını görmek

Rüyada kedi kurtardığını görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, ettiği zararları telafi edeceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi kurtardığını gördüyseniz:

  • Aslında çok farklı tespitleriniz veya mantığınız olsa da veya diğerlerinin sözlerinde mantık görmüyor olsanız da, karşı tarafı en azından anlamış gibi görünmenizde fayda var.

Rüyada boğulan kediyi kurtarmak maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, rakiplerini alt edeceğine işaret eder.

Rüyada yavru kediyi kurtarmak sevdiklerini de koruyacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi kurtardığını görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada kediyi ölümden kurtarmak yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, karısının çok mutlu olacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına delalettir.

Rüyada kedinin hayatını kurtarmak başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi kurtarmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yavru kedi kurtarmak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu kurtarmak yeni bir işe girileceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına, makbul olan mallar edineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Serap yıldız

Kocamın teyzesi iyi olmadimi soyledi kizminokula biraktim eve gelmeden bir yerde oturdum karsi tarafda cafe gibi biryerde bir bayan cikti akraban seni orda bekliyrdedi kalktım ama akram değildi begendigim bir kişiydi gri bir araba karsmda icnde siyah yavru kedi vardı yerler karliydi araba bianda kaydi yerde keskin bsy vardı aldm araba kapisini zorla actm valiz vardı arabada siyah yavru kediyi kurtardım o anda uyandım