Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek pisliği temizlediğini görmek

Rüyada köpek pisliği temizlediğini görmek

Rüyada köpek pisliği temizlediğini görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına yorulur.

Rüyada köpek pisliği temizlediğini gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmayan iş, alışkanlık veya ilişkileri bırakma kararı alabilirsiniz.

Rüyada köpek pisliği temizlemek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, dertlerinin unutulacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek pisliği temizlediğini görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada köpek pisliğini temizlemek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada tırnak pisliğini temizlemek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, yanlış işlere girileceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada fare pisliği temizlemek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada inşaat pisliği temizlemek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada burun pisliğini temizlemek güçlendikçe güçleneceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Rüyada tırnak pisliği temizlemek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments